Verslag 2016

Hieronder staan onze ervaringen van de restaurants die we bezocht hebben in januari/februari 2016. Als je op de naam van het betreffende restaurant klikt, kun je de website bekijken. De lijst van restaurants staat op alfabetische volgorde.Deze keer hebben we weer een aantal verschillende (voor ons) nieuwe restaurants bezocht.
Dit was onze 20e keer Florida en we hebben weer volop genoten.
Hopelijk vonden jullie het ook leuk om de restaurant verslagen te lezen.

ABUELO'S - 2431 W. Osceola Parkway, Kissimmee

We gingen 's avonds eten  bij Abuelo's in The Loop, een Mexicaans restaurant. We konden direct aan tafel en hebben lekker gegeten.


Vooraf kregen we salsa met tortilla chips en als appetizer namen we Jalapeno cheese fritters.

Freshly made, hand-breaded fritters, with melted cheese and jalapeño. Served with ranch dressing
Tom koos als hoofdgerecht drie verschillende Enchiladas en ik had Fajita chimichanga chicken.

Fire-grilled chicken with blended cheeses and Anaheim pepper, in a lightly fried flour tortilla. Topped
with chile con queso and served with sour cream and fresh guacamole

Chicken, ground beef and spinach enchiladas with refried beans and Mexican rice
Het eten was bloedheet (van temperatuur) en zeer smakelijk. We hadden een aardige serveerster die goed haar best deed. Ik had een voucher voor een gratis hoofdgerecht via de mail ontvangen, dus alles bij elkaar hebben we nog goedkoop gegeten ook.


AMURAH SUSHI, 7786 Sandlake Road, Orlando
Er zijn ook filialen in Lake Mary en downtown Orlando.

Vanavond gingen we eten bij ons favoriete sushi restaurant "Amura". De kwaliteit van de sushi is hier super.



Vooraf bestelden we de Tuna Tataki en als hoofdgerecht een sushi boot.

Omdat we zo aan 't smullen waren hadden we allemaal zin in nog meer sushi, waaronder de Lobster 007, een sushi special van vanavond met lobster en jalapeño.
Man, man, man wat was dit lekker.
We hadden nu op tijd gegeten dat vind ik zo veel fijner. Je kunt hier trouwens ook aan de Hibachi tafel eten maar dat hebben we nog niet geprobeerd.


ANTHONY'S COAL FIRED PIZZA, 8031 Turkey Lake Road, Orlando
Er zijn diverse filialen in Amerika.

We gingen bij een pizzeria "Anthony's coal fired pizza" aan de Phillips Crossing bij Turkey Lake Road een pizza eten.
We waren hier al eens eerder geweest en je kunt er een small (voor 6 punten) of large (voor 8 punten) pizza bestellen. Je kiest zelf welke toppings je er op wilt hebben. Wij kozen voor pepperoni, olijven, ansjovis, uien en champignons.


Het smaakte erg goed. Toen we net binnen waren was het nog rustig maar langzaam liep de zaak helemaal vol.



ARI JAPANESE CUISINE, 671 Font Street, Celebration

Op aanraden van vrienden zijn we sushi gaan eten bij Ari Japanese Cuisine in Celebration. Op tripadvisor kreeg dit restaurant niet zulke goede recensies maar de sushi vonden we heel goed, alleen het interieur van het restaurant liet te wensen over want het was erg rommelig. Het personeel was wel heel vriendelijk.

Vooraf hadden we Tuna carpaccio en in plaats van een sushi boot zochten we zelf lekkere sushi uit.
Thinly sliced tuna, Parmesan cheese, garlic soy balsamic dressing
De sushi werd vers gemaakt.

Alaskan crunch roll – snow crab salad, tempura crunch, eel sauce, wrapped with smoked salmon
en Philly roll – fresh salmon, cream cheese and cucumber
Shrimp tempura roll – shrimp tempura, cucumber, avocado, eel sauce en
Spicy tuna roll – tuna, sesame sauce, cucumber, spicy mayonaise, masago and scallion.


BAHAMA BREEZE, 8735 Vineland Avenue, Orlando
Er zijn ook filialen op 8849 International Drive en 1200 N Alafaya trail in Orlando en veel meer in Amerika.

We gingen eten bij Bahama Breeze in Lake Buena Vista, dit vinden we een gezelliger restaurant dan die aan de 192. We moesten een kwartier wachten en kregen een fijne tafel in een rustig hoekje van het restaurant en hier was het geen herrie van luide muziek, wat een verademing.
Vooraf namen we een appetizer en als hoofdgerecht kozen we een half portion, dat is erg fijn dat je hier die keuze hebt.

Spinach and artichokes in a creamy cheese dip with warm tortilla chips
 Jerk chicken pasta voor Tom
Sliced jerk chicken breast, fresh asparagus and mushrooms tossed in a Parmesan cream sauce with bow-tie pasta
 Mahi & shrimp with lemon grass sauce voor mij
Mahi Mahi, shrimp, shiitake, bok choy, sugar snaps, edamame & bell peppers in coconut lemongrass sauce, yellow rice
Het was erg lekker en omdat het toetje; Chocolate Island,  hier om te smullen is kwamen we toch in de verleiding om dit te nemen.
Rich chocolate mousse on a fudge brownie island in chocolate sauce and vanilla bean anglaise
Natuurlijk was dit eigenlijk teveel, want andere keren aten we deze met 4 of 5 personen, en we kregen dan ook niet alles op.


BENIHANA, 1751 Hotel Plaza Blvd., Orlando
Er is ook een filiaal op 12690 International Drive.

We hadden gereserveerd bij Benihana in het Hilton hotel tegenover Disney Market place en de auto werd voor ons geparkeerd omdat ze hier valet parking hebben. We kwamen aan een hibachi tafel te zitten met 2 andere echtparen die wel in waren voor een gezellig praatje. We kregen heldere champignonsoep, salade en shrimp appetizer als voorgerecht.

 Ze vroegen hier voor het eerst om een ID van de kinderen toen ze drank bestelden.
 Sebastian en ik hadden Filet Mignon en kip en Hannelore en Tom seared Tuna, met fried rice.

Als toetje kregen we Japanse groene thee en ijs. We vinden de kwaliteit net iets beter dan bij een Kobé Japanese steakhouse.


BJ'S BREWHOUSE, 8761 Vineland Ave. , Orlando
Er zijn ook filialen op 8103 International Drive en 4151 Conroy Road in Orlando en door heel Amerika.

Vanavond gingen we eten bij BJ’s Brewhouse aan Lake Buena Vista.
We hadden aardig trek gekregen want we hadden na de plak cake bij Starbucks niets meer gegeten en kozen vooraf een Flatbread om te delen en als hoofdgerecht allebei een hamburger met lekker dunne frietjes.

California club flatbread with chicken, tomatoes, aioli, avocado and bacon

Bacon guacamole de luxe burger
Crispy Jalapeño Burger

We vinden dit een fijn restaurant en er staan veel maaltijden op de kaart, het is er niet duur en de kwaliteit is goed.




BONEFISH GRILL, 7801 West Irlo Bronson Memorial Highway, Kissimmee
Er zit ook een filiaal 2699 West Oscealo Parkway in Kissimmee maar daarnaast zijn er nog diverse restaurants in Orlando en omgeving en Florida.

We gingen met elkaar eten en de keuze viel vanavond op Bonefish Grill aan de 192.
Gelukkig konden we direct aan tafel en bestelden vooraf de Bang Bang Shrimp, die is zo lekker!!

Als hoofdgerecht hadden we allemaal tonijn maar met andere sausjes, Tom had herb pesto, Sebastian Pan Asian sauce en ik mango salsa. We namen er aardappel gratin en spinazie bij.
Hannelore koos een Tuna Bowl met rijst, avocado en papaya chips.





Ze hebben bij dit restaurant niet alleen vis- maar ook diverse vleesgerechten.

Met vrienden hadden we afgesproken om de laatste avond dat we hier zijn, gezellig met z'n vieren uit eten te gaan. We hadden een reservering gemaakt en dat was maar goed ook want het was heel druk met wachtende mensen.
Vooraf bestelden we de Bang Bang shrimp om te delen.
foto internet
Voor de hoofdgerechten hadden we een keuze gemaakt uit het specials menu. De mannen dronken er bier bij en de dames een glas koude witte wijn. Het was supergezellig en we raakten niet uitgekletst.

Ik koos Rhea's Cobia en als bijgerechten had ik aardappelpuree en coleslaw.
Moist, firm fish wood-grilled, topped with spinach, lump crab, lime tomato garlic sauce
Tom koos de Mahi Mahi met Pan Asian sauce, French fries and spinach
Onze vrienden kozen ook voor Rhea's Cobia en filet mignon met shrimp, spinazie en broccoli
6 oz Filet Mignon topped with 3 colossal U-12 shrimp + scampi butter sauce (foto internet)

Het was erg gezellig en het eten smaakte super.


BRIO TUSCAN GRILLE, Mall at Millenia
In Florida zijn er diverse filialen maar rond Orlando eigenlijk alleen maar bij The Mall at Millenia.

Toen we gingen shoppen in de mall hadden we direct bij binnenkomst een reservering gemaakt bij Brio Tuscan Grille voor 5 uur. Ze hebben hier zulke lekkere dun gesneden carpaccio als appetizer.
Eenmaal weer terug bij het restaurant konden we direct aan tafel en hebben gesmuld.

Beef carpaccio with field greens, capers, mustard aioli, Parmesan
Tom had roasted garlic, spinach & artichoke dip gekozen met Parmesan flatbread.

Hannelore, Tom en ik hadden Shrimp Mediterranean als hoofdgerecht en Sebastian had zalm.
Spicy grilled jumbo shrimp, orzo, farro, broccoli, asparagus, grape tomatoes, spinach, Feta, cilantro pesto vinaigrette

Grilled asparagus, roasted sweet potatoes, spinach, red peppers, cilantro pesto vinaigrette, Feta, tomatoes, balsamic glaze
Dit is een zeer goed restaurant en stukken beter dan de gemiddelde Italiaanse ketens.
Je kunt er binnen dineren maar ook op een soort terras waarbij je de shoppende mensen voorbij ziet komen.

CARRABBA'S ITALIAN GRILL, Interstate 4

Onderweg naar huis van het Dali museum, kwamen we in een gigantische file terecht en tot aan de afslag naar de I4 hebben we er anderhalf uur gedaan.
We hadden achteraf dus beter in St. Petersburg kunnen gaan eten maar stopten nu onderweg op de I4 bij Carrabba's Italian grill omdat het anders helemaal zo laat zou worden.
In het verleden zijn we wel vaker bij Carrabba's geweest en dat is een paar keer tegen gevallen maar we wilden het een nieuwe kans geven.


Het interieur van het restaurant zag er niet gezellig uit maar we konden wel direct aan tafel.
Ik nam de Parmesan crusted chicken Arugula ( Sautéed chicken breast crusted with grated parmesan and panko breadcrumbs topped with fresh arugula, tomatoes and shaved parmesan cheese in our Mediterranean lemon vinaigrette with pasta Alfredo).
Tom koos Cioppino (Mediterranean-style seafood stew with white fish, shrimp, bay scallops, clams and mussels served with baked ciabatta).
We namen allebei een Italiaanse salade vooraf en kregen er lekker warm brood bij. Mijn kip was kurkdroog en de ober wilde het al omwisselen voor iets anders maar ik had geen zin om langer te wachten. Ik at ongeveer de helft op en later bleek dat er niet voor berekend was op de bon.




Dat was nu ook weer niet nodig want de ober kon er niks aan doen en had zijn best gedaan, dus we lieten een goede tip voor hem achter.

CHILI' S GRILL AND BAR, 8180 Laura Lane, Davenport

Vanavond gingen we op tijd eten bij Chili's in Champions Gate, lekker dichtbij. Het was er al behoorlijk druk. Er zijn veel filialen in Orlando en omgeving.
Tom en ik hadden het 2 voor 20 dollar menu en bestelden als voorgerecht onion rings en als hoofdgerecht Fajita's with chicken.
We namen ook de skillet queso en omdat de fajita's hier zo lekker zijn bestelden we ze allemaal.

Tom en ik hadden fajita's with chicken, Hannelore beef and shrimp en Sebastian beef, chicken and shrimp.
Omdat het Happy Hour was kregen we 2 glazen van alle bestelde drankjes. Het eten smaakte zeer goed, zoals altijd bij Chili's vinden wij.

COOPERS HAWK WINE & RESTAURANTS, 529 Alafany trail, Orlando

Vanavond gingen we eten bij Coopers Hawk aan Sand Lake Road. Er zit ook een filiaal op 8005 International Drive.
Vorig jaar zijn we bij een filiaal in Waterford Lakes geweest en er zitten ook filialen in Tampa, Jacksonville en binnenkort wordt er één geopend in Naples. Het is geen grote keten en het eten is er "delicious".
Ze verkopen er heel veel soorten wijn en je kunt er wijnproeverijen doen.


Leuke t-shirts speciaal voor mij en mijn vriendinnen die wel een slokje lusten, hihi.
Het was er vanavond zeer druk en we moesten een half uur wachten tot er een tafel vrij kwam maar we konden buiten op het terras zitten en gingen mensen kijken.
De auto werd geparkeerd met "complimentary" valet parking.
Er kwamen veel jonge mensen eten en omdat het zaterdag was kwamen er diverse groepen vrienden die uit gingen en lekker wijn gingen proeven aan de bar.

We kregen warm Pretzel brood en als appetizer koos ik Roasted beets and whipped goat cheese en Tom nam een Mediterrenean plate.

Arugula, Candied Walnuts, Balsamic Glaze, Extra Virgin Olive Oil

Classic Hummus, Cucumber-Feta Cream, Triple Pepper Hummus, Toasted Pita
Als hoofdgerecht nam ik "Anne's chicken Saltimbocca" en Tom had de special of the day; Salmon with horseradish crust and fresh vegetables.
Prosciutto, Provolone, Garlic, Sage, Artichoke Hearts, Capers, Tomatoes, White Wine Lemon Sauce,
Mary’s Potatoes, Asparagus

Deze foto van het zalmgerecht is een beetje overbelicht maar het smaakte wel goed.
De bediening was perfect en dit restaurant is zeker een aanrader en heel wat anders dan de bekende ketens.
Om ons heen waren er verschillende tafels die een fles rode wijn besteld hadden en die werd gedecanteerd in een mooie karaf.
foto internet
Je kunt er ook wine tasting doen waarbij je van verschillende wijnen kleine beetjes tegelijk krijgt in diverse glazen, erg leuk.
Ik zag in het verslag van vorig jaar dat Tom het gerecht had wat ik nu gekozen had. Hij vond het er al zo bekend uitzien, haha.

KOBE JAPANESE STEAKHOUSE - 2901 Parkway Boulevard - Kissimmee

Er zijn ook filialen in Lake Buena Vista, International Drive en Kirkman Road
Bij Kobé Japanese steakhouse maakten we gebruik te maken van het Early Bird menu, dit is van 17 tot 18 uur van zondag tot donderdag. We kozen voor het restaurant aan de 192 en konden direct aan tafel.
We hebben weer gesmuld en ook veel gelachen, we hadden het shrimp en steak menu.

Vooraf kregen we de house salad, Japanese onion soup, mixed vegetables en bij het vlees noodles en fried rice.
yammie yammie sauce


Het enige nadeel is dat je kleding zo gaat stinken maar dat hebben we er wel voor over.
Het eten is zo lekker.

LITTLE ITALY, Parkway Boulevard, Kissimmee

Omdat ik 's avonds zin had in pasta gingen we een nieuw restaurant proberen; Little Italy. Een Italiaans restaurant op de Parkway Blvd. in Kissimmee (vlakbij Kobé Japanese restaurant).


Tom bestelde mosselen vooraf en garlic bread with cheese.
Fresh mussels in white wine, garlic and lemon butter
Ik had Vitello Marsala met pasta als hoofdgerecht en Tom tortelinni alla dante. Het was erg lekker. Bij andere tafels zagen we pizza's voorbij komen die zien er hier ook goed uit, dus dit restaurant moeten we onthouden.
Veal in Marsala wine, butter, and mushroom sauce over pasta
Pasta rings with prosciutto ham, mushrooms in a cream sauce
We hadden een supervriendelijke serveerster en vinden dit een leuk restaurant met fijne Italiaanse muziek op de achtergrond. Heel wat anders dan het drukke Olive Garden.

LONGHORN - 5351 W. Irlo Bronson Memorial Hwy. Kissimmee
Het was even de vraag waar we zouden gaan eten op de dag van aankomst maar de keuze viel op Longhorn.
Hier was het om half 6 niet druk en we kozen als starter Wild West Shrimp die we gratis kregen met een voucher. Het was erg lekker, maar alleen veel te veel, je kon hier makkelijk met 4 personen van eten.
Tussendoor kregen we een Caesar salade en Tom had biefstuk met  Jalapenos gekozen en ik gebakken zalm met rijst. Het smaakte goed maar was teveel, ik kreeg mijn bordje niet leeg.


Crispy, hand-battered shrimp with spicy cherry peppers, garlic butter and Ranch dressing

Atlantic Salmon marinated in bourbon marinade and grilled to flaky perfection, served over rice


MANNY'S CHOPHOUSE, 8520 W Irlo Bronson Mem. Hwy, Kissimmee

We gingen vanavond eten bij het nieuwe Manny's Chophouse restaurant wat nu een filiaal heeft aan de 192. We hadden thuis een call ahead reservering gemaakt maar moesten alsnog 45 minuten wachten. Het restaurant is leuk ingericht, we vonden het wel erg rumoerig en iets te fel verlicht.
Er is ook een restaurant in Haines City en Winter Haven.

We gingen om de wachttijd door te komen alvast wat drinken aan de bar zodat we alles goed konden bekijken.


We namen geen appetizer maar smulden van de "endless salad bowl" die is hier zo lekker.
Hannelore en Sebastian hadden spare ribs, Tom een biefstuk met blauwe kaas en ik South Western chicken. Als side hadden we alle 4 patat gekozen.



Two of our award-winning BBQ grilled chicken breasts topped with cheeses, bacon, green onion and Pico De Gallo
Het smaakte zeer goed allemaal en het was erg gezellig met elkaar.

MARKET STREET CAFE, 701 Front Street, Celebration

Omdat we zin hadden om een keer buiten de deur te ontbijten reden we met elkaar naar Celebration om daar bij Market Street Café te eten.
Het waaide iets te hard om buiten te zitten dus aten we hier voor de eerste keer binnen. Het is een leuke diner en het eten was erg lekker. Hannelore en ik hadden een Blueberrie pancake , Tom roerei met bacon en Sebastian een Three Meat Omelette (met bacon, ham & sausauge).






OUTBACK STEAKHOUSE, 7804 W. Irlon Bronson Mem. Hwy, Kissimmee

We waren allemaal rond 18 uur thuis en gingen met z'n viertjes eten bij Outback steakhouse (Formosa Gardens).
Er zijn diverse locaties in en rond Orlando.
We konden direct aan tafel en bestelden vooraf de Bloomin' Onion en seared Tuna.
Het bordje Tuna zag er niet uit, net alsof iemand er al van gegeten had en er zaten geen sausjes bij. De ober vond het ook niet kunnen en ging klagen bij zijn manager.
We kregen toen hetzelfde bordje, nu met de sausjes, maar het zag er nog niet uit als op de plaatjes, het smaakte wel goed gelukkig.
Tussendoor bestelden we allemaal een Caesar Salad en als hoofdgerecht biefstuk met verschillende sausjes. Ze hebben nu ook een soort kruidenboter mix voor de biefstuk. Ik had Marsala saus met champignons. Het was erg lekker en de seared Tuna werd niet berekend.



zo hoort de seared tuna eruit te zien




Nieuw op de kaart was Vulcano shrimp en dit deed erg denken aan de Bang Bang shrimp van Bonefish Grill.

TEAK NEIGHBORHOOD GRILL - 6400 Timesquare Avenue - Orlando

Nadat we een poos buiten hadden zitten lezen, gingen we vroeg op weg naar een nieuw restaurant, Teak Neighborhood Grill,  die ik graag eens wilde proberen. Ik had hier al veel over gelezen en ze zouden een zeer gevarieerde menukaart hebben en bekend staan om hun lekkere hamburgers.
foto van internet
Het is een gastropub en ze hebben happy hour tot 19 uur waarbij de biertjes 3 dollar kosten en een glas wijn 5 dollar.

We kozen als appetizer de OMG chips, die overheerlijk was
House made teak chips topped with blue cheese crumbles drizzled with balsamic reduction
Tom koos de Kobe burger (half pound certified Kobe beef burger topped with sautéed onions and mushrooms topped with melted Swiss cheese served on toasted brioche bun with herb mayo and spring mix) met een Caesar salad.
en ik nam de Bolder Betty (provolone cheese, smoked bacon mayo, tomato, avocado slaw & crispy tortilla strips drizzled with guava bbq served on brioche bun) met als side dish wat onion rings.


De burgers waren echt heel erg lekker. Dit restaurant kunnen we iedereen van harte aanbevelen.
Het is een eindje rijden (metro west) maar zeer de moeite waard en weer eens wat anders dan de bekende ketens.
Het is ideaal als je een dagje in Universal Studios geweest bent, want daar ligt het vlak bij.
Eerder deze vakantie bij Longhorn hadden ze op de bon onderaan de bedragen voor tip aangegeven, 15 - 18 of 20 procent van het bedrag, maar vandaag stond er 20-22 of 25 % tip aangegeven, dat hadden we niet eerder gezien.
Op de heenweg waren we over de tolweg 429 gereden maar terug gaf de navigatie aan om over de I4 te rijden.
Op hun facebook pagina hebben ze vaak leuke acties.

TEXAS DE BRAZIL, 5259 International Drive, Orlando

Vanavond gingen we eten bij Texas de Brazil. Sebastian en Hannelore trakteerden ons op het diner. Dit is een Braziliaans steakhouse waar je kunt eten van een uitgebreid saladebuffet en de gaucho's met allerlei vleesspiezen door het restaurant lopen. Je hebt op tafel bordjes die je kunt omdraaien, rood is nu even niet, en groen betekent kom maar op met dat vlees, hihi.
Je kon kiezen uit 16 verschillende soorten vlees, o.a. filet mignon, lamsvlees, kip, worstjes en ribs.



Het eten was overheerlijk en we dronken er met elkaar een fles rode wijn (of twee) bij. Vooraf kregen we warme kaasbolletjes en bij het hoofdgerecht werd aardappelpuree en gebakken banaan geserveerd.
Wat een super afsluiting van een gezellige vakantie met de kinderen.

TEXAS ROADHOUSE, 7973 W Irlo Bronson Mem Hwy, Orlando
Er zijn ook filialen op 6372 S Semoran Blvd, Orlando en 1150 Blackwood Avenue, Ocoee
Nadat we boodschappen gedaan hadden bij Publix gingen we even terug naar huis om daarna op tijd te gaan eten bij Texas Roadhouse. Hier was het al druk en we moesten 25 minuten wachten tot er een tafel vrij was. We kregen een buzzer mee en konden binnen zitten wachten terwijl we ons tegoed deden aan de dop pinda's. Het is zo grappig om de doppen gewoon op de grond te gooien.
Met de voucher voor een gratis appetizer bestelden we Tater Skins en als hoofdgerecht had ik Baby back ribs en Tom een sirloin steak met pepersaus. We kregen er de lekkere warme kaneelbroodjes bij en een House salad en ik was een beetje dom door ook nog een fully loaded baked potato te bestellen. Ik had nu beter voor meer groenten kunnen kiezen want de Tater skins waren nog lang niet op.
We vroegen voor deze keer een doggy bag want misschien lustten Sebastian en Hannelore later op de avond nog iets.
Naast onze tafel kwam het personeel nog line dancen. Altijd leuk om te zien.


Ohne Käse und Speck hat das leben keinen Zweck ;)




VITO'S CHOPHOUSE, 8633 Internation Drive, Orlando

Tom wilde vanavond graag eten bij het restaurant waar we onze vakantie vorig jaar mee afgesloten hadden; Vito's Chophouse.
De auto wordt hier gratis voor je geparkeerd. We konden direct aan tafel en bestelden als appetizer een Lobster bisque voor mij en Rockefeller oesters voor Tom.

Rich and creamy bisque bursting with Maine lobster and served with swordfish croutons

Baked Rockefeller; Creamy spinach topped with provolone and hollandaise

De ober kwam aan tafel vertellen over de diverse soorten steaks die ze hier hebben maar we wisten al dat Tom de 8 oz filet mignon zou nemen met pepersaus en ik de tuna mignon.
Het was weer voortreffelijk.
Omdat het zo warm was buiten had ik mijn vestje vergeten en in het restaurant was het nu behoorlijk fris, de airco stond op full blast.
We hebben nog moeten lachen om onze ober want omdat het restaurant vlakbij de Orlando Eye staat vroeg hij of we er al in geweest waren.
Toen we zeiden dat we wel in Singapore en London in het reuzenrad geweest waren en daar zo genoten hadden van het uitzicht, zei hij dat hij in London ook wel eens de Eiffeltoren wilde zien. Haha.


Peppercorn crusted “Ahi” tuna mignon, seared rare and served with crispy herbs and our signature sauce
Tussendoor hadden we ook nog heerlijke warme broodjes en een garden salad gekregen.


Het was dus weer smullen geblazen.
We dronken thuis koffie en konden nog een tijdje buiten zitten want de temperatuur was nog zeer aangenaam.

YARD HOUSE, 8367 International Drive, Orlando

We hadden om 17 uur afgesproken met de kinderen om samen te gaan eten bij de Yard House, een nieuw restaurant wat vlakbij de Orlando Eye ligt. Er zijn diverse restaurants geopend zoals een Outback, Carrabba's en een Shake Shack.
Heel toevallig kwamen S&H net aanlopen toen we buiten foto's aan het maken waren van het rad. Zij kwamen er net uit en hadden het geweldig gevonden. Ze mochten met z'n tweeën in een cabine, dat is helemaal leuk natuurlijk. Ze hadden gezien dat wij er waren door onze auto die geparkeerd stond.
Ze hadden vanuit de lucht een foto van het restaurant de Yard House gemaakt.
Omdat we zo vroeg waren konden we direct aan tafel. Het was heel lawaaiig binnen en we konden gelukkig in een booth zitten dat zit een stuk rustiger dan een tafel midden in het restaurant. Je kon vanuit het restaurant de keuken inkijken. De menukaart was enorm uitgebreid en we konden moeilijk een keuze maken.
Tom wilde een groot biertje drinken, nou dat is gelukt. Wat een onmogelijk glas was dit.
Vooraf bestelden we als appetizer; Lobster, Crab & Artichoke dip with four cheese blend, chips, baked pita.
Je kon als extra bij je hoofdgerecht een soep of salade kiezen en toen ik daar Clam Chowder tussen zag staan had ik daar zo'n trek in. Het was zalige soep.


BBQ CHICKEN; avocado, pasilla, corn, cheddar, jack, tortilla strips, tomato, beans, fried onions, cilantro voor mij
CHICKEN ENCHILADA STACK; corn tortillas, pasilla, jack, beans, sour cream, tomatillo & red chili sauce voor Tom

SPICY JAMBALAYA; blackened shrimp, chicken-andouille sausage, peppers, crawfish, cajun cream sauce voor Hannelore
LAMB BURGER; feta cream cheese, arugula, caramelized jalapeño, shallot relish, fries voor Sebastian
De salade van mij was overheerlijk en ik vind dit restaurant een echte aanrader. Tom vond het geheel iets minder. Het zou alleen fijner zijn als het een stuk minder lawaaiig was zodat je nog een beetje normaal met elkaar kunt praten.

YUCATAN BEACH STAND AND GRILL, 250 Old San Carlos Blvd., Fort Myers Beach

We gingen bij Yucatan Beach stand bar and grill  wat eten. Het restaurant zag er gezellig uit en er speelde live muziek.
Ik had een Cuban sandwich met roasted pork, ham and swiss cheese. Niet wetende dat ik daar ook weer patat bij kreeg. Tom koos garnalen die hij zelf moest pellen met een pittige tomatensaus.





We liepen langs wat winkeltjes en gingen op het strand een stukje wandelen en wat lezen op stoeltjes.
's Avonds had ik niet zo'n honger maar Tom lustte wel wat. We bekeken nog wat andere restaurants en het zag er gezellig uit met al die terrasjes buiten maar omdat we het Yucatan restaurant zo leuk vonden gingen we daar een klein hapje eten. We hadden de rolstoel mee genomen en gingen lekker buiten op het terras zitten. Het was nog heerlijk.
Ik bestelde nu de garnalen die je nog moest pellen en wat bread sticks en Tom nam de Taco salad (Home-made edible, crispy tortilla bowl loaded with lettuce, chili beef, tomatoes, onions, olives, jalapenos and shredded cheddar jack cheese. Served with a side of salsa and sour cream.) Ik at ongeveer 8 garnalen en Tom de rest.




We zaten er zo gezellig dat we nog een drankje namen en op de terugweg kocht ik nog een klein soft ijsje.


Uit eten gaan in Amerika is echt niet alleen hamburgers, patat en pizza eten maar er is zoveel meer.
We hadden nog wel een week kunnen vullen met restaurants die nog op ons lijstje stonden zoals
Roy's Hawaian Fusion,
Olive Garden,
Landry's seafood,
The Cheesecake factory,
Urban Flats,
Cody's Roadhouse,
Tchoup chop en
TGI Friday's) en dan zijn we nog elke avond ergens anders wezen eten, hihi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten